Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 7.9g27kcal0.8g5.5g0.1g0.3g
Auringonkukansiemen 2g12kcal0.5g0.2g1g0.1g
Kurpitsansiemenet, kuivattu1.4g7.5kcal0.3g0.2g0.6g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.6g4kcal0.2g0g0.3g0.1g
Kaurahiutale 0.8g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Vesi6.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g107kcal3.8g12.6g4.2g1.4g
Valittu annoskoko20g53kcal1.9g6.3g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g27kcal1g3.2g1.1g0.4g
Arvot/100g100g272kcal9.7g32.1g10.7g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335316