Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 2.9g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g3.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.3g8.7kcal1g0g0.5g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g35kcal2.6g2.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko20g17kcal1.3g1.4g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.7g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g88kcal6.6g7.1g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661