Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl6.8g23kcal0.1g0.2g2.4g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g3.4g21kcal0.3g0.6g1.9g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.1g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton3.4g10kcal0.1g0.1g1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g144kcal1.8g2g14.2g0.8g
Valittu annoskoko20g72kcal0.9g1g7.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g36kcal0.5g0.5g3.6g0.2g
Arvot/100g100g368kcal4.6g5.1g36.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336943