Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 3.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika keltainen 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 5g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee6g6.2kcal1.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g22kcal3.4g0.8g0.2g0.4g
Valittu annoskoko20g11kcal1.7g0.4g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.9g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g57kcal8.7g2.1g0.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369