Ohrasuurimopuuro

Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen.

Mittaa ainekset voideltuun uunivuokaan (1.5l).

Kypsennä uunin alimmalla ritilätasolla noin 3 tuntia.

Anna vetäytyä hetki.

Tarjoa maidon ja mehukeiton kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Lupuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväohrasuurimo (elovena) (Raisio), annos 100g2g7.2kcal0.2g1.3g0g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 18g8kcal0.5g0.8g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g30kcal1.4g4.2g0.6g0.4g
Valittu annoskoko20g15kcal0.7g2.1g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.4g1.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g78kcal3.6g10.7g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340192