Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g4.4g2.6kcal0.4g0.2g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)2.7g7.2kcal0.8g0g0.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.8g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g1.1g3.4kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 0.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]1.3g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Katkarapu pienet (pirkka)2.2g1.5kcal0.3g0g0g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g2g2.7kcal0.2g0.1g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g50kcal4.8g3g2g0.4g
Valittu annoskoko20g25kcal2.4g1.5g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1.2g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g128kcal12.3g7.7g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343020