Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell5.3g5.8kcal1.2g0g0.1g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g4.2g15kcal0.6g2.5g0.3g0.4g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g4.9g8.4kcal0.6g1.1g0.1g0.6g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)3g5.2kcal0.1g0.1g0.5g0.1g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g2.1g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g74kcal5.2g8.2g2g2.4g
Valittu annoskoko20g37kcal2.6g4.1g1g1.2g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal1.3g2.1g0.5g0.6g
Arvot/100g100g191kcal13.3g21g5.1g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023