Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.4g11kcal1.2g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä3.1g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g2.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g6.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g38kcal3.2g2.4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko20g19kcal1.6g1.2g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.8g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g98kcal8.2g6.2g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343502