Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Sokeri 0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Kaurahiutale 1.7g6.4kcal0.2g1g0.1g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Mansikka, Tuore11g4.6kcal0.1g0.9g0g0.2g
Valkosuklaa panda, levy 130g2.1g12kcal0.2g1.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g98kcal1.4g11g5g1g
Valittu annoskoko20g49kcal0.7g5.5g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g25kcal0.4g2.8g1.3g0.3g
Arvot/100g100g252kcal3.6g28.2g12.8g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569