Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g2.4g8.5kcal0.3g1.7g0g0.1g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen3.9g5.4kcal0.7g0g0.3g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g1.7g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0.1g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.5g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.9g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g55kcal3.4g4.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko19g28kcal1.7g2.3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.9g1.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g142kcal8.8g11.9g6.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348027