Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Halloumi-juusto light, 100g4.6g10kcal1.2g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 2.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Korppujauho 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g57kcal3.2g1.6g4g0.2g
Valittu annoskoko20g29kcal1.6g0.8g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.8g0.4g1g0.1g
Arvot/100g100g147kcal8.2g4.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348374