Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g11g13kcal0.7g0.5g0.9g0g
Hunaja 0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Manteli 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl0.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g54kcal2.8g3.8g3g0.2g
Valittu annoskoko20g27kcal1.4g1.9g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.7g1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g138kcal7.2g9.7g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902