Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 8.6g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, keskiarvo 7.2g17kcal0.8g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g49kcal2g3.2g3g0.2g
Valittu annoskoko20g24kcal1g1.6g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.5g0.8g0.8g0.1g
Arvot/100g100g125kcal5.1g8.2g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686