Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g4.2g6.5kcal0.6g0.1g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, tuore2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Selleri, annos 50g0.3g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g20kcal1.4g1.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko20g10kcal0.7g0.7g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.4g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g50kcal3.6g3.6g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355915