Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 7.9g3.4kcal0.8g0g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g5.3g29kcal0.5g1.9g2g0g
Semper mangoa soseena5.3g2.6kcal0g0.6g0g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g78kcal2.6g7.2g4g0g
Valittu annoskoko20g39kcal1.3g3.6g2g0g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal0.7g1.8g1g0g
Arvot/100g100g198kcal6.6g18.4g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359658