Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 5.6g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g3.9kcal0g1g0g0g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g0.7g2.2kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g16kcal0g3.8g0g0.2g
Valittu annoskoko20g8kcal0g1.9g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0g1g0g0.1g
Arvot/100g100g41kcal0g9.7g0g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361996