Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 8.9g7.2kcal0.1g1.5g0g0.3g
Paprika, punainen3.6g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 3.6g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g3.6g6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g31kcal0.8g3.8g1.2g1g
Valittu annoskoko20g15kcal0.4g1.9g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.2g1g0.3g0.3g
Arvot/100g100g78kcal2g9.6g3g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462