Punainen linssikeitto

Hienonna sipuli (2 kpl) ja valkosipulinkynnet (2 kpl).

Halkaise paprika, poista siemenet ja kuutioi.

Kuullota sipulit ja paprika öljyssä (2 rkl) Lisää joukkoon vesi (1 l), liemikuutiot (2 kpl) ja huuhdotut linssit (3 dl) Keitä noin 20 min., kunnes linssit ovat kypsiä.

Lisää tomaattimurska (1 tlk) ja mausteet.

Soseuta vähän, kuumenna ja tarkista maku.

Vinkki! Lisää pari nokaretta sulatejuustoa.

Makean chilikastikkeen voit korvata chilijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green2.4g7.8kcal0.6g1.2g0g0.3g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g26kcal1.2g3.4g0.6g0.8g
Valittu annoskoko20g13kcal0.6g1.7g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.3g0.9g0.2g0.2g
Arvot/100g100g66kcal3.1g8.7g1.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363614