Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g4.9g2.9kcal0.3g0.2g0.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g11g15kcal2.1g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g50kcal5.2g1.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko20g25kcal2.6g0.8g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1.3g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g127kcal13.3g4.1g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366111