Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)1.9g6.7kcal0.3g1.3g0g0.1g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 7.5g10kcal1.4g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g4.2g11kcal0.4g1.9g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g73kcal4.2g6.6g3g0.6g
Valittu annoskoko20g37kcal2.1g3.3g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.1g1.7g0.8g0.2g
Arvot/100g100g188kcal10.8g16.9g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367657