Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.3kcal0.1g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g3.4g2.1kcal0.4g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Mansikka 6.7g3.1kcal0g0.6g0g0.1g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g3.2g13kcal0.3g2g0.5g0.1g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g2.7g5.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g1.3g7.1kcal0.1g0.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g91kcal2g8g5.6g0.4g
Valittu annoskoko20g45kcal1g4g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.5g2g1.4g0.1g
Arvot/100g100g232kcal5.1g20.5g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368316