Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g10g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g4.7g7.1kcal0.8g0g0.4g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g1.2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g36kcal2g4.2g1g0.2g
Valittu annoskoko20g18kcal1g2.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.5g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g92kcal5.1g10.8g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368638