Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.7g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Mustikka metsä- 3.7g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Hermesetas -neste0.1g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g44kcal2g7g0.4g0.4g
Valittu annoskoko20g22kcal1g3.5g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.5g1.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g114kcal5.1g17.9g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321