Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g3.3g5.7kcal0.7g0g0.3g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g4.2g3.3kcal0.1g0.3g0.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.2g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g1.1g3kcal0.2g0g0.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 1.7g0.6kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.8g5.4kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g2.5g8.6kcal0.2g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g56kcal2.8g4.6g2.8g0g
Valittu annoskoko20g28kcal1.4g2.3g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.7g1.2g0.7g0g
Arvot/100g100g143kcal7.2g11.8g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924