Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g12g16kcal1.8g0.3g0.8g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)3.4g2kcal0g0.2g0.1g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g2.7g10kcal0.2g2.1g0g0g
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g58kcal4g5.4g1.8g0g
Valittu annoskoko20g29kcal2g2.7g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1g1.4g0.5g0g
Arvot/100g100g147kcal10.2g13.8g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372056