Valkosipulikermaperunat & fetaiset kanafileet

Kumoa valkosipuperunat öljyttyyn vuokaan.

Laita päälle kanafileet.

Mausta pippurilla ja ruohosipulilla.

Levitä fetamurua pinnalle.

Kaada ruokakerma päälle.

Paista 225 asteessa noin kolmevarttia.

Ah niin nopeaa ja helppoa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat (Oolannin), annos 400g5.8g5.2kcal0.1g1.2g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Broilerifilee, marinoimaton6.2g6.6kcal1.4g0g0.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)5.8g3.5kcal0.1g0.3g0.2g0g
Arla Apetina Feta 3%1.3g1.4kcal0.2g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g37kcal3.6g3g1g0g
Valittu annoskoko20g18kcal1.8g1.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.9g0.8g0.3g0g
Arvot/100g100g94kcal9.2g7.7g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373929