Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 6.4g8.7kcal0.2g1.9g0g0.1g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g1.9g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g3.2g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g8g11kcal1.4g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g60kcal4.4g4.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko20g30kcal2.2g2.3g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.1g1.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g154kcal11.3g11.8g6.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375092