Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow2.6g0.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g1.3g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Flora ruokakerma 15%0.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g15kcal0.8g1.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko20g8kcal0.4g0.7g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g38kcal2g3.6g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798