Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g7.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.7g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g57kcal0.8g1.2g5.4g0.4g
Valittu annoskoko20g29kcal0.4g0.6g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.2g0.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g146kcal2.1g3.1g13.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750