Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)3.9g13kcal0.3g3g0g0g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g4.9g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Kantarelli eli keltavahvero2.9g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g61kcal4.2g7.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko20g31kcal2.1g3.6g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.1g1.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g157kcal10.8g18.5g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382136