Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g13g7.9kcal1.3g0.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.9g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g3.2g10kcal0.5g1.7g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g44kcal4.2g4.8g0.8g0.8g
Valittu annoskoko20g22kcal2.1g2.4g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal1.1g1.2g0.2g0.2g
Arvot/100g100g112kcal10.7g12.2g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292