VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt17g7.6kcal0.5g0.8g0.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g29kcal1.4g3.8g0.8g0g
Valittu annoskoko20g14kcal0.7g1.9g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.4g1g0.2g0g
Arvot/100g100g74kcal3.6g9.7g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302