Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu8.1g13kcal2.3g0g0.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa3.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Ranskankerma Valio3.4g10kcal0.1g0.1g0.9g0g
Sinappi 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.8g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g56kcal5.4g0.6g3g0g
Valittu annoskoko20g28kcal2.7g0.3g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.4g0.2g0.8g0g
Arvot/100g100g143kcal13.8g1.5g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383412