Silakkalaatikko juustoinen

1. paloittele, suolaa silakkafileet
2. kuori, viipaloi perunat
3. voitele iso uunivuoka, levitä kerroksittain perunat ja silakat: perunaa alle ja päälle
4. Koskenlaskijaa paloina väleihin, 6 kokonaista mustapippuria
5. sekoita maito, kananmunat, 1tl suolaa, valkopippuri ja kaada seos vuokaan
6. Mustaleima raastettuna pinnalle
7. uuni 200-astetta, 1h 15min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 7.9g6.1kcal0.1g1.3g0g0.1g
Silakkafilee 4.6g6.7kcal0.7g0g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Mustaleimaemmental (Valio)0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.8g5kcal0.3g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g44kcal2.8g3g2g0.2g
Valittu annoskoko20g22kcal1.4g1.5g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.7g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g113kcal7.1g7.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385728