Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.4kcal0.2g1.4g0g0.1g
Nakki, keskiarvo 4.5g10kcal0.5g0.1g0.9g0g
Kananmuna, paistettu 2.4g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g56kcal2g3.2g4g0.2g
Valittu annoskoko20g28kcal1g1.6g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.5g0.8g1g0.1g
Arvot/100g100g144kcal5.1g8.2g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094