Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g4.3g7.3kcal0.9g0g0.4g0g
Peruna, uusi 3.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g23kcal2g1.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko20g11kcal1g0.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.5g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g58kcal5.1g3.1g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125