Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 8.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.4g8kcal0g0.1g0.8g0g
Korppujauho 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Siirappi 0.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g36kcal0.8g3.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko20g18kcal0.4g1.7g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.2g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g92kcal2g8.7g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035