Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.3g5.4kcal0.6g0g0.3g0g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto1g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g3.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g22kcal1.8g0.8g1g0.2g
Valittu annoskoko20g11kcal0.9g0.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.5g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g57kcal4.6g2g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757