Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kaurahiutale 1.3g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 3.6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g3.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Kanamuna kuoreton, annos 100g0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.6g2.6kcal0g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g3.2g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g79kcal1.4g9.6g3.6g0.8g
Valittu annoskoko20g40kcal0.7g4.8g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal0.4g2.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g202kcal3.6g24.5g9.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395000