Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g83kcal2.4g15.2g1.2g0.8g
Valittu annoskoko20g42kcal1.2g7.6g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal0.6g3.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g213kcal6.2g39g3.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414