Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.7g5.5kcal0g0.1g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g5.9g16kcal1g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g54kcal2.6g0.8g4.4g0.2g
Valittu annoskoko20g27kcal1.3g0.4g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.7g0.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g138kcal6.6g2g11.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459