Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 3g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 3.8g16kcal0g3.8g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.6g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Porkkana 4.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g119kcal2.2g18g4g0.6g
Valittu annoskoko20g60kcal1.1g9g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g30kcal0.6g4.5g1g0.2g
Arvot/100g100g306kcal5.6g46.2g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671