Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras1.4g5kcal0.2g0.9g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.2g12kcal1.4g0g0.7g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g6g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g46kcal4.2g2.6g2g0.2g
Valittu annoskoko20g23kcal2.1g1.3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal1.1g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g119kcal10.8g6.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042