Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Seiti pakaste 2.3g1.8kcal0.4g0g0g0g
Voi 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g14kcal1g1.6g0.2g0g
Valittu annoskoko20g7kcal0.5g0.8g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g35kcal2.6g4.1g0.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405442