Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g7.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi7.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g6kcal0.2g1g0g0.4g
Valittu annoskoko20g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g14kcal0.5g2.6g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913