Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Tonnikala vedessä 2.2g2.3kcal0.5g0g0g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)2.2g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Tomaatti, tuore2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g55kcal5.2g0.4g3.4g0g
Valittu annoskoko20g28kcal2.6g0.2g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.3g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g140kcal13.3g1g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388