JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kani 12g19kcal2.5g0g1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Paprika punainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g48kcal5g0.6g2.8g0g
Valittu annoskoko20g24kcal2.5g0.3g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal1.3g0.2g0.7g0g
Arvot/100g100g124kcal12.8g1.5g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386