Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 4.2g0.5kcal0g0g0g0g
Tomaatti, tuore3.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 5.5g10kcal1.5g0g0.5g0g
Kurkku, tuore2.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g35kcal4g0.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko20g18kcal2g0.1g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal1g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g89kcal10.2g0.5g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751