Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g7g18kcal1.2g0g1.4g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g2g6.5kcal0.3g0g0.6g0g
Paprika punainen 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g3g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g2.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.5g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g59kcal3.2g0.8g4.6g0.2g
Valittu annoskoko20g30kcal1.6g0.4g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal0.8g0.2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g152kcal8.2g2g11.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422393