Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi4.6g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g3.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g6.1g7.3kcal0.9g0.1g0g0g
Leivontamargariini Euroshopper0.6g4.4kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g40kcal2.2g1.6g2g0g
Valittu annoskoko20g20kcal1.1g0.8g1g0g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.6g0.4g0.5g0g
Arvot/100g100g103kcal5.6g4.1g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=42761